Afsluiting toerseizoen

Afsluiting toerseizoen

28 oktober 2018 Toer 0

Net als voorgaande jaren, reden ook dit jaar de toerleden op de laatste zaterdag van oktober hun laatste officiële rit. We kunnen terugkijken op een geslaagd toerseizoen.

Op meerdere avonden in de week, en overdag op woensdag,zaterdag en zondag stonden er veel leden bij de Scheg om de prachtige ritten te rijden. Ritten welke bij veel leden al op hun Garmin / Mio of Wahoo stonden omdat deze enkele dagen van te voren gepubliceerd werden. Iets wat de veiligheid in de groep zeker ten goede bracht.

Er werden klassiekers als “de Ronde van de Achterhoek”of de “Zijpenbergrit” gereden, maar er stonden ook enkele nieuwe ritten op het programma. Daarnaast reden enkele leden op eigen initiatief het rond(je) IJsselmeer, of de ronde van Overijssel.

Er zijn dus genoeg (mooie) kilometers gereden dit jaar!