Veldrijden seizoen 2018 / 2019

Veldrijden seizoen 2018 / 2019

5 oktober 2018 MTB & Veld 0

Het crossseizoen is alweer begonnen! De eerste nationale cross in Mechelen zit er alweer op en vanaf zaterdag 6 oktober start ook de regionale GOW-competitie. De GOW-competitie is een laagdrempelige competitie voor veldrijders. Zo is er voor nationale wedstrijden (https://www.knwu.nl/veldrijden/wedstrijdkalender) een wedstrijdlicentie nodig en een fiets die voldoet aan de reglementen (maximale breedte banden 33 mm). Voor de GOW-competitie gelden deze regels niet, een basislidmaatschap is voldoende en ook andere banden zijn toegestaan (deelname op MTB mag ook). De GOW kalender, categorieën, starttijden en inschrijving is te vinden op www.gow.nu.

Tot en met eind januari 2019 zijn er op dinsdag- en donderdagavond weer vrije trainingen op het ETP-clubparkoers aan de Laan naar Eme 95 in Zutphen. De kosten zijn 3 euro per keer, of 25 euro voor het hele seizoen. Meer informatie en aanmelden: https://inschrijven.etp-zutphen.nl/opgave-vrije-training/. Niet ETP leden kunnen zich aanmelden en betalen via deze website. Controle zal hierop plaatsvinden via NTFU of KNWU pasje of je hebt betaald. Een NTFU of KNWU lidmaatschap is verplicht in verband met de verzekering.