Toerprogramma 2020

Toerprogramma 2020

12 februari 2020 Toer 0
Toer-Delden

Nog een paar weken, en dan begint het toerseizoen weer! Het seizoen waarop er op (bijna) alle dagen van de week groepjes Zwaluwen bij de Scheg staan om vanaf daar hun kilometers te maken.

De toercommissie heeft ook dit jaar een gevarieerd toerprogramma opgesteld, met mooie ritten richting de verschillende windstreken. De GPX bestanden zullen binnenkort op de website geplaatst worden.

Toerprogramma 2020

Vorig jaar zijn de zogeheten “Specials” geïntroduceerd, dit zijn over het algemeen wat langere ritten, met vaak bijzondere tussenpunten. (de VAM-berg of de Italiaanse weg bijvoorbeeld). Ook dit jaar zullen deze gereden worden, echter zal voor deze ritten een aantal dagen voorafgaand besloten worden welke rit het wordt.

NIEUW dit jaar is het start tijdstip op de zaterdagmorgen. Deze is verplaatst naar 09.00 uur. De toercommissie heeft hiertoe besloten omdat het voorgaande jaren regelmatig voorgekomen is dat (nieuwe) leden de verschillende tijdstippen door elkaar haalden en dan op zaterdag te laat bij de Scheg stonden.

Zaterdag 7 maart 2020 wordt de openingsrit gehouden, wij hopen dan velen te zien!