Prijzen Dirty Deptâh

Prijzen Dirty Deptâh

27 november 2020 Toer 0
Komend weekeinde is het zover: Dirty Demptâh
Leden kunnen zich hiervoor inschrijven, nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds, we hebben nog een aantal Goodie Bags beschikbaar!
En we hebben prijzen beschikbaar, prijzen voor diegene die de meest toepasselijke foto post. In de Facebook groep, op Instagram (met #dirtydemptah) of bij zijn of haar Strava ritje (wel eerst even lid worden van de Strava groep van de Zwaluwen)

Daar zit muziek in
Post een foto waarop duidelijk te zien is dat jij het naar je zin hebt in het bos of op de weg en maak kans op een waardebon voor een Undercoversessie naar keuze in het nieuwe Pop-up theater van de Hip
Koukleum
Het wordt koud(er) dit weekeinde! Post een foto waarop dit duidelijk te zien is en maak kans op een originele Demptâh hoodie!
Kapot
Afgezien tijdens Dirty Demptâh? Met dank aan AnnieTime Sportmassage kunnen wij een waardebon voor een sportmassage weggeven aan diegene die zijn of haar afzien het duidelijkste weergeeft op een foto.
Dirty (Demptâh)
De kans is groot dat je fiets na afloop smerig is. Voor de 4 fietsen die het meeste lijken op een Dirty Demptâh fiets hebben we een fles Muc-Off beschikbaar.
Voor diegene die de MTB route “Arjan Adema’ gaan rijden:
Deze route gaat langs de MTB route van Lochem, de singletracks van de Paaschberg zijn hier afgesloten. De omleidingsroute staat duidelijk aangegeven.
Hierna gaat de route naar de MTB route van Borculo (groene route), deze is afgelopen weekeinde omgekeerd. Het gedeelte wat in onze route is opgenomen bestaat echter niet uit single tracks, dus dat is te doen. (Let die 300 meter even extra op tegenliggers)