Alleycat WSV de Zwaluwen

Alleycat WSV de Zwaluwen

1 maart 2021 Algemeen Toer 0
Zaterdag 6 maart 2021 is het zover, de opening van het toerseizoen. Een toerseizoen welke helaas niet kan starten zoals we gewend zijn. Voorlopig is het namelijk nog een kwestie van fietsen in duo’s in plaats van fietsen in groepen.
Toch hebben wij een manier gevonden, om binnen de huidige Corona maatregelen, het seizoen te kunnen openen.
Dit doen wij door middel van een zogenaamde AlleyCat.
Een Alleycat ride is doorgaans een nachtelijk evenement, waarin fietskoeriers elkaar uitdagen door zo snel mogelijk, of via de kortst mogelijke weg langs een aantal punten te gaan. Wij doen dit dus in plaats van de traditionele openingsrit, en gaan in duo’s op verschillende tijdstippen op zoek naar de opgegeven punten.
Leden van WSV de Zwaluwen hebben inmiddels aanvullende info ontvangen via de nieuwsflits.