Giro di Sallandi

Giro di Sallandi

5 mei 2021 Algemeen 0

Op 8 mei 2021 start de Giro! Vanaf dan is het weer 3 weken koers! Op 30 mei 2021, de laatste dag van deze ronde, organiseert de WSV de Zwaluwen de Giro di Sallandi, een Corona proof toertocht met een Italiaans tintje. En een SBB tintje, want helaas gaat ook dit jaar de toertocht: Sallands Beste Bulten niet door. Daarom zullen de SBB bullen worden opgenomen in de Giro di Sallandi.

Alle Zwaluwen kunnen meedoen aan de Giro di Sallandi, en je kunt de tocht ook op iedere fiets rijden. Hoe gaat het in zijn werk? Na aanmelding (zie hiervoor de informatie in de nieuwsflits of Facebook), krijg je een aantal punten door. Je kunt zelf kiezen hoever je wilt fietsen, en welke punten je dus mee neemt in je route. De route maak je zelf. (Heb je hier geen zin in? Op de website zullen ook een aantal routes worden geplaatst). Bij de punten vindt je vervolgens een bordje met een QR code. Via deze QR codes kom je bij diverse vragen terecht.

De antwoorden van deze vragen vormen uiteindelijk een woord. Onder de juiste inzendingen van dit woord verloten wij een prijs.