Jeugdronde van Deventer 2023

Jeugdronde van Deventer 2023

4 augustus 2023 Evenementen Jeugd 0
Jeugdronde van Deventer

9 september 2023 – Jeugdronde van Deventer – Districtskampioenschappen Oost- Dikke Banden Race

Programma

10.00 uur: Categorie 1 t/m 4
12.30 uur: Ready2Race Dikke Banden Race
13.30 uur: Categorie 5 t/m 7

Locatie

Wielerbaan Keizerslanden
Borgelerdijk 3, 7415 ZN Deventer

Organisatie en Inschrijving

Organiserende vereniging: wsv de Zwaluwen

Inschrijven via www.mijnknwu.nl voor de KNWU wedstrijd
Inschrijven via Team Jumbo-Visma | Ready2Race wedstrijdoverzicht (teamjumbovisma.nl) of op de dag zelf (tussen 11.15 en 12.15) voor de Dikke Banden Race

Toelichting Jeugdronde van Deventer

Zaterdag 9 september organiseren we voor het vijfde jaar op rij de Jeugdronde van Deventer. Het is een KNWU-wedstrijd voor alle jeugd van Nederland uitkomend in categorie 1 t/m 7 met een wedstrijdlicentie. Voor de renners uit District Oost is het tevens het districtkamioenschap. De laatste mogelijkheid om districtskampioen Oost te worden, want volgend jaar zijn we echt Regio Noord.

Toelichting Ready2Race Dikke Banden Race

We willen meer jeugd eens laten kennismaken met wielrennen en daarom organiseren we tussen 12.30 en 13.30 een Dikke Banden Race voor jeugd tussen de 7 en 12 jaar. Dus haal je stadfiets uit de schuur, poets je mountainbike op en kom op 9 september naar de wielrenbaan om mee te doen aan de ReadytoRace Dikke Banden Race. Een helm is verplicht, maar daar hebben we er ook een paar van te leen.

(Tijdens dit evenement worden foto/ video beelden gemaakt, bij inschrijving geef je de organisatie toestemming om de gemaakte beelden te gebruiken voor communicatiedoeleinden)