Zwaluwkleding

Zwaluwkleding

Voor kleding en andere aanverwante artikelen

Kleding bestellen

WSV de Zwaluwen Deventer heeft een vaste kledinglijn. Leden kunnen hun kleding 3x per jaar via de de Vermarc-webshop bestellen. Het betreft een uitgebreid kledingassortiment met drie kwaliteitslijnen: ESL, SPL en PRR. De Nieuwsflits brengt je altijd op de hoogte van de bestelrondes. Meestal zijn de rondes in december, mei en september. De bestelde kleding wordt circa 12 weken later bij jou thuis geleverd. Door deze op-maat-gemaakte bestellingen (zonder voorraad) hebben we scherpe prijsafspraken met Vermarc.

Basiskleding voor nieuwe leden en jeugd vanaf nu via de Meet
De vereniging heeft altijd basiskleding op voorraad. Het gaat hier om kleding van de (goedkoopste) ESL-lijn. Met ingang van 1 januari verandert de verkoop van basiskleding voor nieuwe Zwaluwen. De kleding wordt vanaf nu verkocht via Fietslokaal de Meet, Olafstraat 3B in Deventer.
Dit betekent dat nieuwe leden voor hun eerste kledingsetje (ESL-lijn) naar de winkel kunnen om het te passen en aan te schaffen (niet meer online). Voor de jeugd zijn er korte en lange broeken en shirts met korte en lange mouw. Voor volwassenen alleen shirts korte mouw en korte broeken. Ter info: in tweedehands kleding voor de jeugd voorziet de vereniging niet meer. Ouders lossen dat prima zelf op via Whatsapp, Spond en Facebook.

Opruiming Bij de Meet staan ook 4 opruimingsbakken van respectievelijk €2,50, €5, €10 en €20. Hierin vind je diverse artikelen uit oude Zwaluwvoorraad. Zoals Zwaluw koerspetten, wintermutsen, handschoentjes, lycra overschoenen, shirts, broeken, sokken en zelfs een cross-pak.

Vragen over clubkleding kun je aan mij richten via: shop@dezwaluwendeventer.nl

Namens de kledingcommissie,

Jan Brouwer.