Registratie-formulier

Registratieformulier WSV de Zwaluwen

Met het registratieformulier kunt u gegevens aanleveren voor het nieuw opvoeren, wijzigen of afvoeren van de lidmaatschapsgegevens. In onze privacyverklaring kunt u lezen waarom wij deze gegevens van u benodigd zijn en hoe wij daar mee om gaan.  Toestemming ouders / verzorgers
  Voor de jeugdleden moeten de Ouders, Verzorgers of Wettelijke vertegenwoordigers toestemming geven voor het lidmaatschap en de bijhorende financiële verplichting. Tevens verlangt de KNWU en de NTFU dat ook jeugdleden geregistreerd zijn met een eigen emailadres daarom vragen wij u hieronder om het mailadres van uw zoon/dochter.
  Ja ik ga akkoord met het lidmaatschap van mijn Zoon / Dochter


  Akkoord machtiging*

  Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers, met jouw aanmelding ga je akkoord om bij vraag vanuit bestuur of commissie om een of twee keer per jaar enige vrijwilligerstaken te vervullen.

  Akkoord veilig sporten en privacy*

  Beleid veilig sporten en veilige omgang
  Privacyverklaring


  Hieronder vragen wij uw toestemming voor het publiceren van foto's en video's gemaakt tijdens een training of wedstrijd op onze website en facebook pagina. U kunt deze toestemming altijd wijzigen door contact op te nemen met de privacy functionaris.