Reservering Materialen

Reservering materialen

Met de komst van een clubgebouw is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in allerhande materialen. Denk aan tenten, bankjes, tijdwaarneming, vlaggen, speakers en een aanhanger. Deze spullen worden veel gebruikt, precies wat de bedoeling is. Echter, door het frequente gebruik bestaat er ook steeds meer kans op ‘dubbele boekingen’. Om deze reden is een reserveringssysteem opgezet voor het reserveren van materialen en het clubgebouw.

In 2018 maken we een start met het werken via dit systeem. Materialen en het clubgebouw dienen door de (voorzitters) van de commissies te worden gereserveerd (via Google Agenda). Aan deze kalender is een materiaal beheerder gekoppeld. Voorlopig is dit nog een vacature, in de tussentijd waargenomen door Siebe Vrieswijk. Mocht je zelf materiaalbeheerder willen worden of iemand hiervoor kennen, laat het dan weten! (reservering@zwaluwendeventer.nl).
Via onderstaande link is een handleiding te downloaden voor het reserveren van de materialen.
Klik hier voor de handleiding Reservering Materialen

Kalender

Weergegeven periode: 2019-04-19 - 2020-04-19

Ronde van Vedett: materiaal

Tijdstip: 00:00

Omschrijving:
Aanhanger MTB obstakels Tenten (3) en zijwanden Banken en tafels (4) Statafels (3) Beachvlaggen (2) Prikstokken (84) Lint (2) Paaltjes (7) Verlengsnoeren (3) Podium (hout)
Locatie:
Omschrijving:
DIJC Stouwdam competitie : 2 Tenten, bankjes, tafels, geluidsinstallatie voor Stouwdam competitie. Graag spullen in het clubgebouw houden.
Locatie:
Omschrijving:
Voor MTB Juniors tijdrit hebben we vele materialen nodig: - alle tijdwaarneming apparatuur + transponders - Twee of drie tenten - Bankjes en tafels. - aanhanger nodig om materiaal in mee te nemen - Geluidsinstallatie voor muziek - Aggregaat voor stroom
Locatie:
Zandbelter Molenweg, Lettele, Nederland
Omschrijving:
Locatie:
Reservering Materiaal tbv SBB

Tijdstip: 08:00

Omschrijving:
3 tafels en banken 3 banners 3 ehbo sets 3 Zwaluwen party tenten Aanhanger We moeten de startboog ophalen in Zwolle en maandag weer terug brengen. En deze wordt gebruikt om spullen op te halen Gr Hein de Man 0610905945
Locatie:
UD Deventer
Clinic - Rivierenwijk school

Tijdstip: 00:00

Omschrijving:
Alle MTB's - divers materiaal MTB en aanhanger
Locatie:
Sam&ko locatie Kindcentrum Rivierenwijk, Zaanstraat 1, 7417 WN Deventer, Nederland
Omschrijving:
2 Tenten reserveren + bankjes + tafels en geluidsinstallatie voor Freewheel Inline cup. Gaarne in het clubgebouw houden.
Locatie:
Mylaps + transponders

Tijdstip: 10:00

Omschrijving:
Mylaps + transponders voor vrouwenwedstrijd Deventer
Locatie: