EVENEMENTEN

Wat we organiseren..

WSV de Zwaluwen is een actieve fietsvereniging. Geudrende het jaar worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd buiten het standaardprogramma om.

Hierbij een greep uit het aanbod:

Clubweekend race: Het eerste weekend van september staat altijd in het teken van de Clubtweedaagse, of soms Clubdriedaagse. Het ene jaar vertrekken we op de fiets vanuit Deventer om ca. 150 kilometer verderop te overnachten en via een andere route weer terug te fietsen. Het andere jaar rijden we met auto’s naar het hotel om van daaruit twee of drie dagen te gaan fietsen.

Zomeravondcompetitie:  In de zomermaanden wordt elke dinsdag- en woensdagavond een Zomer Avond Competitie gehouden. Populair onder renners uit de omgeving.

Clubweekend MTB:  Het tweede weekend van september staat in het teken van de MTB tweedaagse. Een clubweekend op een locatie wat verder weg. 

(Opstap)Clinics:  Op de wielerbaan van sportpark Keizerslanden organiseren we diverse clinics voor beginners en gevorderden. Onderwerpen van deze clinics zijn onder andere het rijden in een groep, fietstechniek of (beginnen met) wedstrijd rijden

Jeugdactiviteiten:  Voor onze jeugdleden wordt veel georganiseerd . Enthousiaste vrijwillgers geven wekelijks trainingen en organiseren wedstrijden voor de MTB en race leden. Daarnaast doen ze mee Voor onze jeugdleden wordt veel georganiseerd . Enthousiaste vrijwilligers geven wekelijks trainingen en organiseren wedstrijden voor de MTB en race leden. Daarnaast doen ze mee aan toertochten om ervaring op te bouwen.

G-Renners:  Ieder jaar organiseren we op ons eigen parcours op Sportpark Keizerslanden wedstrijden voor G-wielrennen. Renners uit het hele land komen hierop af. Het tweejaarlijkse hoogtepunt vormen de Special Olympics. Een weekend lang staan hierbij alle G-sporten centraal.

Nieuwjaarsborrel:  We organiseren in januari onze Nieuwjaarsborrel. Een moment om weer even bij te praten en gezamenlijk plannen te smeden voor de zomer.

Fietsvakanties:  Op eigen initiatief van leden worden er regelmatig binnenlandse en buitenlandse uitstapjes gemaakt. Diverse leden gaan samen een paar dagen tot een week ergens fietsen: op Mallorca, in de Alpen of Dolomieten.