RACE

The need for speed..

Of het nou een goed getimede demarrage is, of een zware cyclo welke binnen de gouden tijdslimiet wordt uitgereden: beide kunnen evenveel voldoening geven

Zwaluwen in actie tijdens één van de wedstrijden op het clubparcours..

Binnen WSV de Zwaluwen is een fanatieke, maar ook diverse groep wedstrijdrijders actief. Zoals hierboven al vermeldt zijn dit leden die wekelijks een koers in de omgeving rijden en ook leden die incidenteel een (trainings) wedstrijd rijden. Tevens is er een actieve jeugdafdeling met leden die in diverse categorieën uitkomen.

Trainingen

Trainingen welke aangeboden worden zijn in de winter en de zomer verschillend. In de winter (november tot en met maart) is er op zaterdagochtend een gezamenlijke training. Hierbij wordt afwisselend de aandacht gelegd op basisconditie, techniek of interval. Daarnaast is er voor leden de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van sportschool Studio Perfect in Deventer. Hier wordt wekelijkse krachttraining, gecombineerd met het zogenaamde core-stability aangeboden. 

In de zomer zijn er, met uitzondering van de jeugdtrainingen, geen specifieke trainingen. De rijders sluiten dan aan bij de verschillende toergroepen welke diverse ritten rijden.

ZAC

Kennismaken met het rijden van wegwedstrijden, of om wedstrijdrenners te kunnen laten trainen in wedstrijdverband.

SIJC

De Salland IJsselstreek Competitie (SIJC) is een serie van 8 trainingswedstrijden die in maart in de regio Salland-IJsselstreeek wordt verreden

Training tijd & Locatie


  • Zaterdagochtend – 09.30 uur
  • November t/m maart
  • Wielerbaan Borgele